Beukenboom kopen

Vanaf november weer  beuken beschikbaar

Wilt u beuken kopen, dan bent u van harte welkom bij Beukenkwekerij van Ham. In onze eigen kwekerij beschikken wij over diverse beuken zoals de bladhoudende beukenhaag, leibeuken, vormbeuken, treurbeuken en zuilbeuken. Wij geven u graag advies bij het kopen van een beukenboom en voorzien u van de juiste informatie over het planten en onderhouden van uw beukenboom.

Een beukenboom van de beste kwaliteit kopen in Wintelre

U zoekt naar een plek om uw beukenboom te kopen? Dan hoeft u niet langer te zoeken. Bij onze kwekerij beschikken wij over een groot assortiment beuken. Zo kunt u voor een leibeuk kiezen, die vaak wordt gebruikt om inkijk van bovenaf te schermen. U kunt ook kiezen voor een vormbeuk of een groene treurbeuk (Fagus sylvatica Pendula) als blikvanger in uw grote tuin, of juist een kleine vormbeuk in uw kleine tuin. Welke beukenboom u ook besluit te kopen, onze beuken zijn altijd van zeer goede kwaliteit. Bespreek uw wensen met ons, dan vertellen wij u graag alles over de beukenboom die het beste bij uw situatie past. Wij hebben beukenbomen in diverse diktes en hoogtematen.

Ontvang advies over het planten van uw beukenboom

Wilt u beuken kopen? Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de ideale beukenboom. Neem contact met ons op via info@beukenkwekerij.nl om een afspraak te maken en maak uw wensen kenbaar. Ook voorzien we u graag van advies voor het planten van uw beukenboom. Heeft u nog vragen? U kunt ons ook telefonisch benaderen in Wintelre via 06 - 81 92 73 34.

Bekijk ook

bladhoudende beukenhaag | fagus sylvatica | groene zuilbeuk