Bladhoudende beukenhaag

 Wij hebben nu nog verse rode beuken op voorraad. Groene beuken zijn uitverkocht.

Wilt u een bladhoudende beukenhaag aanschaffen? Wij van Beukenkwekerij van Ham uit Wintelre helpen u graag bij de zoektocht en de aanschaf van de perfecte bladhoudende beuk of beukenhaag. Onze beuken en beukenhagen zijn van de beste kwaliteit en zijn zeer geschikt voor het aanleggen van uw tuin. Ook voorzien wij u graag van advies om uw bladhoudende beuk te planten en te onderhouden.   De hoogtematen met bijbehorende prijzen staan op de pagina prijzen beukenhaag.

U kunt uw beukenwensen kenbaar maken en de beuken bij ons kunt reserveren.  Hiervoor kunt u ons een mail sturen welke we dan zullen beantwoorden: info@beukenkwekerij.nl  U kunt ons uiteraard ook telefonisch benaderen via telefoonnummer 0681927334.

Ga direct naar de prijzen >>

Wat is een bladhoudende beukenhaag?


De beuk wordt veel geplant om een beukenhaag te creëren. Sinds er sprake is van tuinkunst in Europa worden beukenhagen al gebruikt. Beukenhagen worden veel gebruikt als tuinafscheiding en om minder fraaie objecten aan het oog te onttrekken, bijvoorbeeld rondom kliko’s en composthopen. Een beuk laat zich goed in vorm snoeien of knippen, hierdoor kunt u er eenvoudig verticale ornamentale sculpturen of strak geschoren hagen en wanden van maken.

Het gehele jaar prachtige kleuren


De beukenhaag behoudt in de winter zijn blad en wordt daarom ook wel de bladhoudende beuk genoemd. Tijdens het groeiseizoen zijn de bladeren groen. De bladeren verkleuren in de herfst van zwavelgeel naar bruinrood In de winter blijven de bladeren aan de beukenhaag zitten. Deze bladeren geven de beukenhaag in de winter een matbruine tot oranjebruine terracotta kleur. De beukenhaag is ook beschikbaar in een andere variant: de rode beukenhaag. De rode beukenhaag geeft in het groeiseizoen een dieprode uitstraling. Wij helpen u graag bij het vinden van dé bladhoudende beukenhaag waar u naar op zoek bent. De bladhoudende beukenhaag heeft niet alleen prachtige bladeren maar behoedt uw tuin en huis tegen inkijk.

Kom voor een bladhoudende beukenhaag langs bij onze kwekerij in Wintelre

Wij kunnen u alles over onze beuken vertellen wanneer u langskomt bij onze kwekerij. Neem hiervoor van tevoren contact met ons op. Dan kunnen we uw wensen bespreken en voorzien we u graag van advies. U bereikt ons via info@beukenkwekerij.nl of door te bellen naar 06 - 81 92 73 34.

Bekijk ook

fagus sylvatica | groene zuilbeuk | leibeuk bladhoudend