Fagus Sylvatica

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Fagus Sylvatica? Bij Beukenkwekerij van Ham bent u op de juiste plaats. Wij leveren diverse beukenhagen en solitaire beukenbomen. Onze beuken zijn van zeer goede kwaliteit en ideaal te gebruiken bij het aanleggen van uw tuin of park. De Fagus Sylvatica is als boom een blikvanger voor elke tuin door zijn prachtige kleuren en vorm. In een haag biedt deze beuk ook beschutting van uw huis. Wij helpen u graag met uw zoektocht naar de perfecte Fagus Sylvatica.

De beste keus wanneer u op zoek bent naar een Fagus Sylvatica


De Fagus Sylvatica is een beuk die al sinds de tuinkunst in Europa wordt gebruikt. Beukenhagen worden gebruikt als tuinafscheiding, om mindere fraaie objecten aan het oog te onttrekken of als achtergronddecor in de tuin. De beuk (Fagus Sylvatica) laat zich goed in vorm snoeien of knippen en behoudt in de winter zijn blad. De kleuren van de beuk veranderen door de seizoenen heen. Wanneer u zoekt naar deze beuk, kunt u bij Beukenkwekerij van Ham uitstekend terecht. In onze kwekerij vindt u diverse soorten beuken. Wij voorzien u graag van advies over welke beuk het beste bij uw situatie past.

Maak een afspraak in Wintelre

Voor het aanschaffen van een Fagus Sylvatica komt u langs bij onze kwekerij. We vertellen u dan alles over onze beuken en het onderhoud hiervan. Neem alvorens uw bezoek telefonisch contact met ons op. U belt ons op 06 - 81 92 73 34 of u stuurt een e-mail naar info@beukenkwekerij.nl. Ook met al uw vragen kunt u hier terecht. 

Bekijk ook

groene zuilbeuk | leibeuk bladhoudend | rode beuk kopen