Rode beukenboom

Bent u geïnteresseerd in een rode beukenboom? Bij Beukenkwekerij van Ham bent u op de juiste plek als u een rode beukenboom zoekt. Dankzij onze jarenlange kennis kunnen wij u van gedegen advies voorzien bij het planten van uw rode beukenboom.

Uw rode beukenboom kopen bij onze eigen kwekerij in Wintelre

Onze rode beukenboom is van zeer goede kwaliteit. Een rode beukenboom is een mooie solitaire boom met rode bladeren en bloeit van november tot april. Wij hebben de normale rode beukenbomen ( Fagus sylvatica atropunicea) maar ook de volgende soorten rode beuken: de Fagus sylvatica Dawyck Purple, Fagus sylvatica Rohan Obelisk, Fagus sylvatica Black Swan en Fagus sylvatica Reversii. Onze beukenbomen worden bij levering voorzien van een stevige draadkluit. Bespreek uw wensen met ons dan zoeken wij voor u de ideale soort beukenboom. Wij geven u graag advies over het planten en onderhouden van uw rode beukenboom.

Neem telefonisch contact op voor meer informatie

Wilt u een bezoek brengen aan ons bedrijf? Neem dan contact op om een afspraak te maken. Dan kunnen we uw wensen bespreken en bespreken we hoe wij u van dienst kunnen zijn. U kunt ons per mail benaderen via info@beukenkwekerij.nl of u belt naar 06 - 81 92 73 34.

Bekijk ook

rode leibeuk prijs | zuilbeuk rood | beukenboom kopen